چای بخورید تا دندان سالم بماند

مطالعات نشان داده اند که چای سیاه تشکیل پلاک دندانی را کاهش می دهد و همچنین رشد باکتری ها را محدود می سازد، که افزایش آنها می تواند موجب پوسیدگی و سوراخ شدن دندان شود. پلی فنول هایی که در چای یافت می شوند باکتری های عامل پوسیدگی دندان را کشته و  سرکوب می کنند و همچنین رشد آنزیم های باکتریایی که مواد چسبنده تولیدی آنها با پلاک دندان پیوند تشکیل می دهند را مهار می کند.

برخی از باکتری ای جرم سازهنگامی که در برابر چای سیاه قرار می گیرند نمی توانند با باکتری های دیگر در جرم دندان همراه شوندو در نهایت از مقدار کلی جرم دندان کاسته می شود.

چای منبع غنی از فلوراید است که برای محافظت از دندان ها ماده ی مفیدی بشمار می آید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *